Szerdán irány Sanghai!

 

   

 

Annyi változás van, hogy nem jól értettem az eredeti meghívóm lakhelyét, és később tudtam meg, hogy ők nem Vancouverben, hanem Viktóriában laknak. Ezért ma reggel elindultam bicajjal és komppal Viktóriába /ez 80 km volt/, holnap pedig visszamegyek Vancouverbe, mert onnan indul a gépen szerdán hajnali egy órakor, Sanghaiba pedig másnap délelőtt érkezem meg. Mivel este 9 óra után már nem indul komp vissza Viktóriaba, a Vencouveri vendéglátóim /Molnár László és neje Csilla/ kijönnek a reptérre, hogy az ügyintézésnél segítsenek nekem, valamint biztosak legyenek abban, hogy eltávozom, így többet már nem lábatlankodom náluk. Ez persze vicc!

 

 

 

Három napig kényeztettek, elláttak mindennek, amikre szükségem volt. Itt Viktóriában is szeretettel fogadtak, nagyon finom vacsorát kaptam, valamint külön szobát és külön fürdőszobát. A vendéglátóm, Balogh János tette lehetővé, hogy a képek elmenjenek. Holnap városnézés következik, becsomagoljuk a kerékpárt és a csomagjaimat, mert innen busszal és komppal tudok a Vancouveri reptérre menni.

 

 

 

A képekről: Az indián rezervátum boltjai előtt készült a kép "Hosszúpuskával és Ezüstnyíllal. Ahol szerepelek, az a Viktóriába érkezésemkor készült Baloghék háza előtt. Tegnap a Magyar Ház szervezésében volt egy piknik, ahol kb. 400 magyar vett részt. Erről készült egy kép. Valamint van egy kép a veterán autók múzeumából.

 

Szentes, 2008. 07. 22.

 

 

.