Díj a nyomravezetőnek!

 

A napokban történt szentesi rablás ügyében díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője.

Július 14-én a kora hajnali órákban az egyik szentesi sörözőben két ismeretlen férfi jelent meg. Egyikük az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel, és nyomatékul meg is ütötte őt. Miután a bántalmazott felszolgálónő a követelésnek eleget tett, egy feltehetően MZ ETZ típusú, ezüst színű motorral távoztak.

A bántalmazó 170-175 cm magas, vékony testalkatú, sötétkék vagy fekete egyszínű dzsekit és nadrágot viselt. Kezén fekete, tenyér részen bordó bőrkesztyű volt, és egy régi típusú világos, háromszög alakú hátizsák volt nála. Fején motoros, sötét színű, minta nélküli „szkafander” bukósisakot hordott, melynek plexije fekete. A másik elkövető alacsonyabb férfi, fején ugyancsak sötét „szkafander” bukósisak volt. Lila színű melegítő-szerű dzsekit és rövidnadrágot viselt.

A nyomozás segítése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett – 150.000 Ft jutalmat tűzött ki.

Azok, akik a bűncselekmény körülményeiről és az elkövetőkről érdemi információval rendelkeznek jelentkezhetnek a Szentesi Rendőrkapitányságon, illetve a 63/561-310-es telefonszámon vagy a 107-es, 112-es segélyhívókon.

Szentes, 2008. 07. 22.

 

 

.