Fiúk! Megérte?

300.000,- Ft jutalom a nyomravezetőnek!

 

 

Díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki érdemi információval segíti a napokban Szentesen történt rablás felderítését.

 

Mint ismeretes, július 4-én a késő esti órákban két ismeretlen férfi fején csuklyával behatolt egy szentesi lakóházba, és az ott tartózkodó idős férfit bántalmazással arra próbálták rávenni, hogy a pénzét adja át részükre. A sértett az erőszak ellenére nem tett eleget a követelésnek, így a támadók a házban talált 200 Ft-tal voltak kénytelenek távozni. A megtámadott férfi a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Az elkövetőkről az alábbi személyleírással rendelkezünk:

A tettesek fiatalok voltak. Egyikük kb. 180 cm magas, erős testalkatú, míg a másik valamivel alacsonyabb, 170 cm körüli, vékony testalkatú. Mindketten sötét hosszúnadrágot és felsőt viseltek. Arcukat a szemüknél kivágott csuklya takarta el.

 

A nyomozás segítése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett – 300.000 Ft jutalmat tűzött ki. A Főkapitány a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

 

Várjuk mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény körülményeiről, az elkövetők kilétéről érdemi információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon a Kossuth u. 43. szám alatt, telefonon pedig a 63/561-310-es telefonszámon, illetőleg a 107-es, 112-es segélyhívókon, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számán lehet.

Szentes, 2008. 07. 11.

 

 

.