3+1 új rekord Szegváron

 

 

 

Kamionhúzásban, vashajlításban és energiaitalosdoboz-tépésben is sikerült a hazai rekord felállítása Szegváron a hétvégi falunapon. De akkor, hogy is van a +1 rekord? Úgy, hogy szinte az is rekord, hogy egy helyen szinte egy időben, három új Guinness rekordot állítottak fel, ami szintén rekord!

Bercsényi Antal, Tóth József és Sinka Zsolt együtt három kamiont húzott el 25 méterre. Bercsényi Antal foggal tépett szét 100 darab energiaitalos dobozt másfél perc alatt. Vashajlításban Tóth József állított fel hazai rekordot: 52 másodperc alatt hajlított meg a nyakán 22 darab 12 milliméter vastag és egy méter hosszú vasrudat. A férfi arra készült, hogy egy perc alatt végez tízzel, produkciójában azonban váratlanul túlteljesített. A rekordokat a Guinness hazai képviselője a helyszínen jegyzőkönyvben hitelesítette.

 

 

 

Az egyik erős ember, Bercsényi Antal 9 éves fia egy egytonnás személyautót húzott el néhány méterre. A fiatalokat meghívták szeptember 7-re, a Magyarországi Guinness-rekorderek találkozójára, mivel egyedülálló a világon, hogy egyszerre egy helyen három rekordot állítottak fel.

Szentes, 2008. 07. 29.

 

 

.