Közönség szavazás

Keressük Szentes legvirágosabb épületét

 

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy még van lehetőségük arra, hogy leadják jelentkezésüket a „Virágszínvonalasabb Szentesért” versenyre!

 

A jelentkezni különböző kategóriákban lehet:

- egyéni kategória /családi házak előtti kert /

- munkahelyi kategória /intézmények, vállalkozások /

- lakóközösségi kategória /tömbházas épületek /

 

Nevezhet bárki, aki partner velünk abban, hogy városunk virágosabb, zöldebb legyen.

 

Jelentkezni július 30-ig lehet a következő módon:

- Fax: 510-341, Tel: 510-300, 510-373

- E-mail: baloghcs@szentes.hu

- Levélben vagy személyesen: Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya 6600 Szentes, Kossuth tér 6.

  

Az idei évtől egy új versenykategóriát is elindítottunk, amely által a közönségszavazat nyertesei kerülnek díjazásra. A Szentesi Mozaik internetes újság a www.szentesinfo.hu/mozaik oldal Szavazások menüpontja alatt adhatják le közönségszavazataikat!

 

Az önkormányzat az elmúlt évhez hasonlóan nyilvános verseny keretében kívánja elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek környezetükért: virágos a házuk tája, örökzöldek díszítik az előkertjüket, szép a parkjuk, stb.

Ennek érdekében a város zöld programja keretében ismét akciót hirdetnek egyének, munkahelyek és lakóközösségek számára. A versenyen közönségszavazat alapján is osztanak díjakat, melyet az alábbi szavazáson adhat le bárki!

 

 

Jó tudni, hogy egy számítógépről óránként 1 szavazatot fogad el a szavazógép! Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát csak be kell jelölni, hogy kíván valaki leadni szavazatot, majd a legszebbnek tartott intézmény, társasház vagy magánház pontos címét kell megírni a kommentár ablakba és a KÜLD gombra kattintani!

A szavazás 2008. június 10-én indult.

 

 

.