Éves bérlet vs. 360 alkalom

130-an írták alá a petíciót

 

 

Felháborodást váltott ki a szentesi uszoda kabin tulajdonosai között, a képviselő-testület azon rendelkezése, hogy az egy évre bérelt kabinhoz járó éves bérlet, csak 360 belépési alkalmat biztosít számukra.

Az ún. éves uszodai bérletek azzal a korláttal rendelkeznek, hogy nem egy évig használhatók, hanem csak 360 alkalomig, ezáltal képzavar az "ÉVES BÉRLET" elnevezés.

A strand kabinbérlői összefogtak, és azzal a kéréssel fordulnak a képviselő testülethez, hogy az éves uszodabérletek és kabinbérletek 360 alkalomra szóló korlátozását szíveskedjenek megszüntetni. Éppen azért váltanak sokan éves bérletet, mert gyakran veszik igénybe az uszoda szolgáltatásait. A legtöbben közülük a nap különböző időpontjaiban többször lejárnak az uszodába (reggeli úszás, esti úszás, gyermekekkel edzésekre járnak), így a 360 alkalom rendeltetésszerű használat is nagyon kevés.

 

Számtalanszor előfordul, hogy csak az uszodába történő belépés után tapasztalják, hogy az összes úszásra alkalmas vízfelület foglalt, mert minden medencében edzést tartanak és ilyen esetben vajon visszakerül-e az egységünk a bérletükre, mert az uszoda szolgáltatását nem tudták igénybe venni.

 

2008. június 12-én Maczelka László és az aláírásgyűjtő-ív fogalmazója Szabó Zsolt nyújtotta át azt a 130 aláírást tartalmazó dossziét Pásztor Antal és dr. Rébeli Sz. Tamás önkormányzati képviselőknek, melyben a régi rendszer visszaállítását kérik a kabinok bérlői. A június végi testületi ülés pontot tehet a problémára ha kellő szavazatot kap a két képviselő indítványa.

Szentes, 2008. 06. 13.

 

 

.