Bronzérmes a Legrand-MatalCom-Szentes

 

 

 

 

Egy mérkőzésen, május 19-én, hétfőn este a sportcsarnokban dőlt el, hogy a 2007/2008-as bajnoki szezonban nem az Euro-Mobil-Trans Győr gárdája szerezte meg a bronzérmet, hanem a Legrand-MetalCom-Szentes.

  A hétfő esti, hazai 3-2-es siker a mieink dobogós helyét jelentette. Furcsa volt, hogy a szövetség részéről a bronz meccsre senki sem utazott le, hogy átadja a nyertesnek az érmet, de sebaj, egyeztettek időpontot a szövetséggel, hogy mikor lenne jó a számukra. Így jött el június 14-dike, amikor is megint egy kellemetlen meglepetéssel szolgáltak a Szentes csapatának.

 

 

 

A marhapörköltes vacsora elején kívánták átadni az érmeket, de erre a napra sem érkezett le a kupa és a bronzérem. Ugyan a győri futsal csapat megóvta a Legrand-MetalCom-Szentes elleni, harmadik helyről döntő bajnoki mérkőzését, és a 3-2-es vereséget szenvedő győriek arra hivatkoznak, hogy Koncz Zsolt profi szerződésű nagypályás labdarúgó lévén, jogosulatlanul lépett pályára az összecsapáson.

 

 

 

Az ügynek az lett a vége, hogy elutasították az óvást és Szentesé lett a harmadik helyezés, és június 19-én az MLSZ székházban hivatalosan is átadták a 2007/2008-as Futsal bajnokságok első három helyezetteinek a serlegeket és az érmeket.

 

Szentes, 2008. 06. 23.

 

 

.