Aki a virágot szereti rossz ember is lehet!

Nyolc kaspót loptak el a Bocskai utcai óvodából!

 

 

A mi Óvodánk, a Bocskai utcai, az udvaráról híres. Nagy árnyas fáival a nyári forróságban is hűs árnyat nyújt az idejáró gyermekeknek. Az intézmény dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy óvodásaink esztétikus környezetben éljék napjaikat.

Már két alkalommal részt vetünk a VIRÁGSZÍNVONALASABB SZENTESÉRT Pályázaton, munkahelyi kategóriában. Első helyünkért fűnyírót nyertünk, a tavalyi évben második helyezettek lettünk, 80ezer forintot kaptunk, kertészeti berendezések, illetve virágpalánták vásárlására.

A Szatmári Virágkertészetben tavasszal, nagy örömmel fogadtak bennünket, és legszebb virágaikat ajánlották fel az óvodának. Többször fordultunk autóval, nehogy összetörjük a palántákat. Elültettük, kapálgattuk, a gyerekekkel együtt locsolgattuk. A falra felhelyezett kaspókban lévő virágokat Ők nem érték el, de kis locsolókban hozták a vizet az óvó néniknek, versenyeztek a munkáért.

 

 

 

Örömünk nem tartott sokáig! Május 31-én, szombaton kora reggel, amikor arra készültünk, hogy az évzáróra még szebbé tegyük az udvarunkat, megdöbbenve tapasztaltuk, hogy ellopták a 8 legszebb virág kaspónkat!!!!!!

Az első megdöbbenés után az járt a fejünkben, hogy mit fogunk mondani a gyermekeinknek.

Itt az óvodában és otthon is arra tanítjuk Őket, hogy vigyázzunk egymás értékeire, becsületesen éljük napjainkat.

Arra szeretnénk kérni, azt a szentesi lakost, aki szombat hajnalra, virradóra, 8db ismeretlen helyről származó virágot kapott műanyag kaspóban, gondolkozzon el, talán a Bocskai utcai  óvodából nagyon hiányzókat kapta meg. Ugyan úgy, ahogy elvitték, az éjszaka leple alatt, hozza vissza az óvodába! Az udvarra már ne jöjjön be, belülről akassza rá a kerítésre, mi majd vissza- tesszük a helyére! Mi pedig majd elmondhatjuk újra az óvodásainknak, hogy aki a virágot szereti rossz ember, nem lehet!

Köszönettel: A Bocskai utcai Óvoda Gyermekei, Szülői Szervezete, Dolgozói

Szentes, 2008. 06. 04.

 

 

.