Továbbra is 106,1 MHz!

 

 

 

Nemcsak építeni fognak, hanem bontanak is a Petőfi Szállóban és környékén. A felújításoknak útjába esett a Rádió Szentes, 1995-ben kialakított épülete. A posta melletti házat lebontják. Ezért, több hónapos előkészületek után és több hetes részleges költözést követően, február elejétől, teljesen birtokba vették a rádiósok az új helyszínt.

 

 

 

A Kossuth tér 5. sz. épület Nagy Ferenc utca felöli részén, a gyógyszertár fölött alakították ki az új stúdiót. Az első emeleti, üresen álló helyiségeket alakították át és teljesen felújították. A két stúdiót hangszigetelték, a technikai berendezések nagy részét áttelepítették. A munkaszobák megújultak, de a költözés után még mindig keresik néhány bútor és berendezési tárgy végleges helyét. Az önkormányzat felújította a saját tulajdonát, hogy a városi rádió tovább üzemelhessen.

A Kedves Hallgatónak persze teljesen mindegy hol készítik a műsort, csak legyen érdekes, szórakoztató és tájékoztasson Szentes és környéke eseményeiről. Besenyei Gábor stúdióvezető 2008. június 27-én tartott ünnepélyes stúdióavatón elmondta, hogy szeretné, ha az új helyszínen túl, megújulna a napi adások szerkezete és stílusa

 

 

 

Szentes, 2008. 07. 01.

 

 

.