Pályázat gyűjtőkémények felújítására

 

 

Szentes Város Önkormányzata pályázatot hirdet  AZ EGYCSATORNÁS GYŰJTŐKÉMÉNYEK

(TERMOFOR KÉMÉNYEK) FELÚJÍTÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA  (Kódszám: LEP-2008-LA-7).

 

Szentes Város Önkormányzata (6600 Szentes, Kossuth tér 6.) pályázatot hirdet az Önkormányzati és Területfejlesztési Miniszter „az egycsatornás gyüjtőkémények (termofor kémények), felújításának támogatása” (LFP-2008-LA-7 kódszámú) pályázatához kapcsolódva.

 

Az önkormányzati pályázati kiírás és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában (Szentes, Kossuth tér 6. 128-as számú iroda).

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a Polgármesteri Hivatal 510-379 valamint az 510-386 telefonszámán.

Az önkormányzati támogatás vonatkozásában a pályázatot Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály lakáshivatalához kell eljuttatni.

 

A pályázati anyagok befogadása folyamatos, végső határidő 2008. június 4.

 

A határidőt követően beérkezett pályázatok az elbírálásból kizárásra kerülnek.

 

A pályázatokat benyújtani csak postai úton, ajánlott küldeményként lehetséges. Ha a postabélyegző dátuma határidőn túli, a kérelem elutasításra kerül. A határidő után beérkezett kérelem, elbírálás nélkül visszaküldésre kerül.

 

Az önkormányzat az önkormányzati támogatásról szóló döntéséről legkésőbb 2008.  augusztus 1-ig értesíti a támogatás kérelmezőjét. A részletes országos pályázati kiírás, a pályázat útmutatója és mellékletei a minisztérium Internetes honlapjáról (www.otm.gov.hu), és az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. Internetes honlapjáról (www.emi.hu), valamint a „Sikeres Magyarországért” Panel Plusz Hitelprogram és a finanszírozó hitelintézetek elérhetősége a Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság (www.mfb.hu) Internetes honlapjáról tölthető le.

Bővebb infó: www.szentes.hu

Szentes, 2008. 05. 09.

 

 

.