A megújult színház első előadására
minden jegy elkelt!!!

Őrizze meg mindenki a búcsúelőadás jegyét és bérletét!

 

 

 

A szentesiek nagyon jól tudták, hogy 2008. május 19-én volt a Tóth József Színházteremben az utolsó színházi előadás (Anconai szerelmesek). A Tóth József bérlet utolsó előadása ekkor került bemutatásra.

Kérdezheti a kedves olvasó, hogy ha most zár be a színház (megközelítőleg 3 évre az épület teljes felújításáig), akkor hogy-hogy már elkelt minden jegy a premier előadásra.

 

 

 

A magyarázat egyszerű: Zsohár Árpád úr a Pendola cégcsoport vezetője elmondta, hogy annyira meghatotta, hogy a város lakossága mennyire ragaszkodik a színházához, hogy megígérte, hogy aki az utolsó előadásra jegyet váltott, az ha megőrzi színházi jegyét, akkor az érvényes lesz az első premier előadásra, ami ugyanez a darab az Anconai szerelmesek lesz. Így ott folytatódik minden ahol abba maradt. 

 

 

 

Az építők az utolsó hétfői előadás után már neki is láttak az épület kicsomagolásához, az előtér padlózatát már elkezdték felszedni, a világítótestektől is megszabadították a falakat és ezzel elkezdődött az színház felújítása is. Igaz még két rendezvény tartanak a színházteremben, de azok iskolai programok, a színházi évadtól ezen a hétfői estén búcsúztak.

 

 

Szentes, 2008. 05. 22.

 

 

.