Lőttek az első helynek

 

 

 

Elvesztette a Székkutas elleni hazai rangadót, ezzel visszaesett a második helyre a tabellán a Szentesi Kinizsi megyei másodosztályú labdarúgó csapata. Pedig a Kinizsi nem is olyan régen még hét ponttal állt a mezőny előtt, ezzel az újabb vereséggel azonban már két ponttal van lemaradva az újdonsült listavezető székkutasi alakulattól.

 

 

 

A viszonylag szép számú szurkolósereg először annak örülhetett, hogy nem szakadt a nyakukba az ég és a szürke viharfelhők elvonultak Csongrád felé. Másodjára meg azért, mert a kilencedik percben egy beadást követően a vendégek csatára ziccert hibázott. A 20. percben viszont már nem rontottak a székkutasiak, a szentesi játékosok közül legalább öten nézték közvetlen közelről, ahogy a berobbanó Skorka a kapuba fejel. Azonnal egyenlíthetett volna a Kinizsi, ám a némi jóindulattal megítélt büntetőt Páger Lipcsei kapusba vágta. Többet kezdeményezett ebben az időszakban a Szentes, ám igazán nagy helyzetet - talán egy kivételével - nem sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Szünet után is a mieink kezdeményeztek többet, a székkutasiak teljesen behúzódtak saját kapujuk előterébe, és onnan veszélyes kontratámadásokkal próbálkoztak - eredménytelenül.

 

 

 

A 73. percben Mihály lövését védte Lipcsei, majd a szögletet követően is ő hárított. A végén még Borbás fejese pattogott el a vendégek gólvonalán, de már nem született találat, és kezdődhetett a székkutasi fieszta.

Szentes, 2008. 05. 28.

 

 

.