I. JOKER amatőr kerékpáros verseny

 

 

 

2008. május 17-én rendezte meg a St. Jupát Sportegyesület az I. JOKER amatőr kerékpáros versenyt és teljesítménytúráról. A versenyre 44-en jelentkeztek és az indulók között -a rendező várakozásainak megfelelően- megtalálhatóak voltak mind a táv teljesítésére vágyó teljesítménytúrázók, mind küzdeni, versengeni szándékozók.

 

 

 

A két választható versenytáv közül  (20 és 56 km) mindenki a fizikai felkészültségének megfelelőt választhatott. A legfiatalabb versenyző a 10 éves Szaszkó Domonik volt, míg az érettebb kategóriát Szabó Józsefné képviselte, mind ketten a 20 km-es távon indultak.

A rendezők köszönik mind a támogatók, mind az önkéntes segítők önzetlen szerepvállalását a rendezvény sikeres lebonyolításában. A rendezvény hagyományteremtő szándékkal lett megrendezve.

A rendezvény különdíját (4 fős szállást Görögországban, Makrigialos üdülőhelyen, 7 éjszakára stúdió jellegű elhelyezéssel) a V-VI. korcsoport 56 km-es távján a 606-os rajtszámmal indult Bodrogi Csaba nyerte. (Az Andromeda Travel Kft. felajánlásában.)

A rendezvényről további részletes információ a www.bringaverseny.extra.hu  címen található.

 

 

 

A Jupát következő kerékpáros nyílt rendezvénye a május 31-én lebonyolítandó Gördülő generációk harmadik, és egyben utolsó tavaszi megmozdulása lesz ( www.jupat.hu/programok ).

Szentes, 2008. 05. 22.

 

 

.