Felhívás a Kihívás Napjára!

 

Reméljük kellemes emlék maradt mindenki számára a tavalyi kihívás napja, melynek helyi megvalósítása a szervezők áldozatos munkája nélkül nem valósulhatott volna meg.

 

2008. május 21-én (szerdán) ismét megrendezésre kerül országos és nemzetközi szinten is a KIHÍVÁS NAPJA, amelynek rendezvényein Szentes Város sportszerető lakossága, kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek e nap megrendezésének kezdete óta hagyományosan részt vesznek és a játékban példamutató módon és eredményesen szerepelnek.

 

Kérjük, hogy idén is megrendezésre kerülő, a fenti napon 00. órától-21 óráig tartó kihívás napján is szervezzenek intézményeikben, egyesületeikben sok olyan rendezvényt, amelyek révén elérhetjük azt is, hogy a játék és a sport nemcsak ebből az alkalomból, hanem rendszeresen sportolásra ösztönözze azokat is, akik mindezidáig nem tették ezt aktívan és folyamatosan. Ez a nap a testedzésen túl kiválóan alkalmas a résztvevők és a nézők szórakoztatására is.

  

Kérjük, hogy minél több 15 perces kitartó mozgás teljesítésével növeljék esélyünket, hogy a legjobbak között szerepelhessen Szentes városa idén is.

 

2008. május 21-én a jelentési telefonszám: 06/63/315-140

 

Eredményes felkészülést és színvonalas, örömteli rendezvényeket kívánunk minden résztvevőnek Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete nevében is:

Szűcs Lajos

                                                                                  alpolgármester

Szentes, 2008. 05. 21.

 

 

.