Cirkusz a strandon

 ATTRAKCIÓ! 

 

 

 

A Hungerit Zrt. az elmúlt év sikerén felbuzdulva idén is (2008. május 17-én) megrendezte a családi napját a ligeti strandfürdő területén. A Csongrád megye legnagyobb munkaerejével rendelkező cég idén is úgy határozott, hogy a strand szezon elején a strandon rendezi meg a több ezres közönségnek a Hungerites nagy családnak a családi napját.

 

 

 

Délelőtt 9 órától várták a családokat, és a belépéskor minden gyermek strandlabdát kapott. Csak egy pár lépést kellett megtenni a bejárattól és máris láthatóak voltak azok a játékok mellyel a szervezők készültek.

 

 

A családi nap képei ITT tekinthető meg!

 

 

A nagy színpadi show elmaradt, így több játék volt a gyerekeknek. Megtudtuk, hogy nem egy nagy attrakcióval készültek a szervezők, hanem minél több és minél szélesebb réteget fedjenek le a szórakoztató helyszínek. A téma adott volt így a strand egy nagy cirkusszá alakult át. Egész napos oroszlánszelídítés volt az óriáscsúszdák mellett, de volt kötéltáncolási lehetőség is.

 

 

 

Ha már a kötélnél tartunk, akkor ne felejtkezzünk meg a délutáni gyermek kötélhúzó versenyről se. A strand egyedül is számos szórakozási lehetőséget rejt magában, de ezt sikerült tetézni a milliónyi játékkal.

 

 

 

 

A vendéglátás sem maradt el. Délre 4300 adag gulyáslevest főztek a szorgalmas szakácsok. Almát és rétest is kapott mindenki, de mindezek mellett a legnagyobb ajándék a szórakozás volt. Látható a képeken, hogy mindenki jól érezte magát, és már előre találgatnak, hogy jövőre mi lesz?

 

 

Szentes, 2008. 05. 22.

 

 

.