Vizsgabál

 

 

 

A Szilver TSE vezetője, Szatmári Nagy Szilvia 1993 óta minden tanév végén megrendezi a táncosok vizsgabálját.

A Móricz művelődési házban kezdték, de pár év alatt "kinőtték", így legutóbb, 2008. április 20-án a Klauzál iskola tornatermében gyűltek össze a táncos lábú fiatalok. Szilvia tanítványai és azok tanítványai ezúttal nem versenyen bűvölték el a nézőket, bár ahhoz minden (szép ruhák, izgalom) és mindenki együtt volt, hiszen parkettre vonult az egyesület teljes versenyzőgárdája.

 

 

 

Mellettük bemutatkoztak a Klauzál iskola táncos tanulói, a Szilver és a Classic művészeti iskolák tagjai is. A két órás műsorban volt blues és country is, de a hangsúly a versenytáncokra helyeződött: a standard és latin táncokat a műfajok hazai legjobbjaitól is láthattuk.

Nem csak a nézők voltak sokan a vizsgabálon, de a több mint 120 fiatalnak hosszú percekbe telt, mire összeálltak egy utolsó csoportképre, hogy a vizsgabál emlékét megőrizzék.

 

 

A vizsgabál képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

Szilver és a Classic művészetoktatási intézmények vizsgabálján láthattuk utoljára az egyesület formációját, mert a formációban szabály, hogy egy koreográfiát csak három évig adhatnak elő, így április 20-án a Klauzál iskolában utoljára táncolta a bajnokcsapat a Magyar Bajnok győztes standard mixet.

Szentes, 2008. 04. 28.

 

 

.