"Rejtelmek, ha zengenek ..."

 

 

 

A Kossuth téri Galériában rendezték meg a hagyományos "Rejtelmek, ha zengenek" című, Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megye alkotó pedagógusainak tárlatát.

 

 

 

Tizedik alkalommal állították ki három megye alkotó pedagógusainak munkáit a főtéri galériában. Az alkotók az előző évekhez hasonlóan továbbra is aktív és nyugdíjas korú tanárok és óvónők, akik kedvtelésből foglalkoznak a képzőművészettel.

 

 

 

Díjazottak: I. díj Papp Zoltán (Mezőberény), II. díj Ormos Zsuzsa (Hódmezővásárhely), III. díj Kéveszkiné Pintér Katalin (Szentes)

Elismerésben részesült még Strázsiné Vágó Eta (Kecskemét), Batke László (Kamut), Tornyi Molnár Edit (Szentes) és Séra Erzsébet (Kunszentmárton)

 

 

 

A megnyitón Póka György a fenti képen látható festményét felajánlotta a szentesi légimentőbázis javára, azaz 40.000,- forint értékben ha valaki megvásárolja a képet, akkor az az összeg a bázis megépülését szolgálja, hogy mihamarabb biztonságban érezzék a környék lakói magukat.

 

A kiállítás megtekinthető május 30-ig, keddtől péntekig 10 és 13 óra között, valamit 15 órától 18 óráig, illetve szombaton 9 és 13 óra között.

Szentes, 2008. 04. 13.

.