A mesemondó nem viccelt!

 

 

 

2008. április 24-én sokan voltak kíváncsiak Berecz András ének- és mesemondó estjére a Városi Könyvtárban. Az ízes beszédéről híres előadó a "színpadra" lépést követően meglátva a tv kamerát közölte, hogy 5 perc után kéri, hogy kapcsolják ki azt, mert tudja, hogy van értelme az előszobának, de a JUTUBON (You Tube) már annyi felvétel van fent róla, hogy azt már nem kívánja szaporítani.

A kamera mögött álló két hölgy az előadó kérését figyelmen kívül hagyta (lehet, hogy azt hitték, hogy viccel?), és forgattak tovább. Többszöri felszólítás ellenére szinte végig vették az előadást, mely végén az előadó jogosan kifakadt, amikor riportot kértek tőle. A két lány azzal védekezett, hogy őnekik kiadták feladatnak a forgatást, mert médiaszakos hallgatók. Ennek hallatára még nagyobb lett a felháborodás, mert egy-egy végleges mesekidolgozás, akár egy évébe is telik azt azoknak szánja, akik megtisztelik jelenlétükkel az előadói estjén.

Végezetül minden tisztázódott, a két lány is tanult az afférból, csak pont az előadás és a közönség látta kárát a félreértésnek.

Szentes, 2008. 05. 04.

 

 

.