Főpróbázták a reneszánsz fesztivált

 Testet és lelket frissítő utazást nyerhet a fesztiválon!

 

 

Az április 30-ai Reneszánsz Fesztivál főpróbáját tartották a Kossuth utcán 2008. április 28-án. A Reneszánsz Év alkalmából a kétévente megrendezésre kerülő fesztivál idei témája adott, így ezen a felvonuláson megannyi apródot és udvarhölgyet láthatunk.

 

 

 

A hagyományos április 30-i lampionos felvonulás alkalmával a látogatók nemcsak a Reneszánsz Fesztivál pompájában gyönyörködhetnek, hanem egy görögországi pihenést nyerhető játékban is részt vehetnek. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a helyszínen található egyszerű kérdőívet kitöltsék az érdeklődök és bedobják egy lezárt dobozba.

A kérdőív letölthető és kitölthető otthon is, de mindenképpen a helyszínen kell bedobni.

Sorsolás közvetlenül a Fesztivál után lesz, a Luther téren.

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők!

 

Az Andromeda Travel Kft. a 2008. április 30-án megrendezésre kerülő „Lampionos séta és utcabál rendezvény keretein belül az alábbiakat ajánlja fel díjmentes használatba:

 

- 1 db 2 fős szállást Görögországban, Makrigialos üdülőhelyen stúdiós elhelyezéssel, önellátással, 2008. szeptember 23 – 30. között, 7 éjszakára, a makrigialosi wellness-fövenyfürdő használatával. (Irodával történő egyeztetés alapján)

 

A nyerteseknek az átvételtől számított egy héten belül van regisztrációs kötelezettsége. A díjmentes szállás igénybevételének feltétele, hogy a helyi díjat és a biztosítási díjakat kötelező irodánkban téríteni, forintban. Az utazás történhet egyénileg, vagy az Andromedán keresztül busszal ill. repülővel.

Az időpontot szükséges irodánkkal egyeztetni. Megérkezés napja a szállásra: kedd, elutazás napja a szállásról: kedd.

A felajánlás nem tartalmazza az utazást, az üdülőhelyi díjat (4.500,-Ft/fő/hét), a biztosítási díjakat (2% stornó, BBP 6.400,-Ft/fő/8nap) és az ellátást (ellátás nem kötelező).

A szállás átruházható más személy részére a fent megjelölt feltételekkel, de készpénzre, egyéb utazásra vagy szolgáltatásra nem váltható. Valamennyi információt a szállás-felajánlás tartalmazza.

Andromeda Travel  Kft.   8000 Székesfehérvár, Várkörút 2.   Tel: 22/316-000, 500-925  fax: 22/331-340

E-mail: andromeda@andromeda.hu                 Internet: www.andromeda.hu

 

 

 

Április 30-a és május 2-a között számos színes programot kínálnak a majális szervezői. A városunkban 12 éve felelevenített, és azóta hagyományossá vált április 30-i felvonulás Mátyás király trónra lépésének 550. évfordulójára emlékezik.

 

 

 

A Szabadidős Sportklub más csatlakozott szervezetekkel együttműködve sportmajálist szervez május 1-jén a Pusztai László Sporttelepen. A program május 1-jén, csütörtökön 9 órakor az amatőr tűzoltók versenyével kezdődik. 10- 12 óráig tánccsoportok találkozója lesz a színpadon, ahol fellépnek: Rock&Roll tánccsoport, Szabadidős SK, Zöldág SE Néptánc, Szivárvány Műv. iskola Damó csoport, Swivel társastánc, Deák Ferenc iskola mazsorettek, Modern tánccsoport Keller Nóra vezetésével, Akrobat és az Újszentesi tánccsoport, Fata Morgana Hastánc, a Boleró társastánc, a Zafír Hastánc csoport.

 10-17 óráig technikai bemutatóra kerül sor: 37. II. Rákóczi F. Műszaki Zászlóalj, Városi Tűzoltók, Szentesi Repülőklub és Modellezők (helyszín a pockos pálya). 15 órakor kutyaszépség-verseny és ügyességi bemutató (pockos pálya). 15-17 óráig díjlovaglás és lovastorna a fekete salakos pályán. 14-17 óráig gyermek ügyességi verseny a színpad előtt. 15-17 óráig repülőmodell reptetés a Spartacus-pályán. 14-17 óráig fúvócsöves és légfegyveres bemutató illetve részvételi lehetőség a Szabadidős SK íjász-pályán. A vendégeket virslivel és tejjel kínálják!

Május 3-án, szombaton 8 órakor amatőr kispályás labdarúgó torna felnőtteknek a Spartacus-pályán, majd május 4-én, vasárnap 8 órakor amatőr női kézilabda torna lesz a városi sportcsarnokban.

 

Szentes, 2008. 04. 29.

 

 

.