1369 rajz érkezett, a Koszta nyert

 

 

Mint azt már megírtuk, hogy szentesi rajzokkal lehetett pályázni az általános iskoláknak egy nagy értékű fénymásoló elnyerésére. A Fotó-Print Stúdió által felajánlott fénymásolóért négy iskola versengett.

 

 

 

Nagyon szépen köszönik azt az 1369 db rajzot melyet nagy lelkesedéssel készítettek a diákok! Külön nagy öröm, hogy ennyi tanulót sikerült bevonni a pályázatba. Sajnos csak egy fődíj van, de a stúdió vezetése úgy gondolta, hogy mindenki megérdemli a jutalmat, ezért a Fotó-Print Stúdióban felhasználható vásárlási utalvánnyal jutalmazzák a résztvevőket, melyet az iskola a stúdió által nyújtott bármely szolgáltatás igénybevételére használhat fel. 

A végeredmény úgy alakult ki, hogy az iskola tanulói létszámához viszonyítva százalékosan értékelték a beérkezett rajzok számát.

Végeredmény:

I. helyezett

Koszta József Általános Iskola (nyereménye: Konica Minolta Di 250-es nyomtató, fénymásoló berendezés)

729 db rajz   (létszám: 600 fő, 121,5 %)

 

 II. helyezett

Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola (nyereménye: 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány) 411 db rajz   (létszám: 397 fő, 103,5 %) 

 

III. helyezett

Kiss Bálint Református Általános Iskola (nyereménye: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány) 210 db rajz    (létszám: 426 fő, 50,3 %) 

 

IV. helyezet

Deák Ferenc Általános Iskola Labádi Krisztina 4. b osztály (nyereménye: 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet az osztály használhat fel) 19 db rajz

 

A nyeremények átvételére és a legszebb rajzok kiállítására egy későbbi időpontban, ünnepélyes keretek között kerül sor!

Szentes, 2008. 04. 12.

.