Városi nagytakarítás

 

 

 

Négy iskola is bekapcsolódott a meghirdetett szemétgyűjtési akcióba. Ezek az intézmények vállalták, hogy az iskola környezetét teszik szebbé, összeszedik a tél folyamán keletkezett utcai szemetet.

 

 

 

A Városellátó Intézmény irodájába a Boros, a Deák, a Petőfi és a Rigó (reméljük e rövid nevekből mindenki tudja, hogy mely iskolákról van szó) jelentkezett be, hogy a szemétszedés után az intézmény dolgozói szállítsák el a szemeteszsákokat.

 

 

 

A Rigósok nem csak az iskola közvetlen közelében takarítottak, hanem a szomszédos játszótéren is gyűjtötték az eldobált szemetet. Megmetszették a fákat, lenyesték azokat a gallyakat, melyek miatt nehezen lehetett közlekedni a járdán. A szomszédos Deák suli diákjai is besegítettek a játszótéren, valamint elindultak, hogy a környező utcákat is megtisztítsák.

 

 

 

Sajnos más iskolák nem mozgósították önmagukat, amit már szóvá is tettek az Ön Hivatala oldalon. Reméljük, hogy nem kell mindig akciót szervezni azért, hogy felhívják figyelmünket, hogy óvjuk környezetünket.

 

 

Szentes, 2008. 03. 31.

 

.