Újra Panel program

 

 

 

Szentes Város Önkormányzata kétfordulós pályázatot hirdet az iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására (Kódszám: LFP-2008-LA-2)

ELSŐ FORDULÓ (IGÉNYFELMÉRÉS)

 

A részletes országos pályázati kiírás, a pályázat útmutatója és mellékletei a minisztérium Internetes honlapjáról (www.otm.gov.hu), és az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. Internetes honlapjáról (www.emi.hu), valamint a „Sikeres Magyarországért” Panel Plusz Hitelprogram és a finanszírozó hitelintézetek elérhetősége a Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen működő Részvénytársaság (www.mfb.hu) Internetes honlapjáról tölthető le.

Az önkormányzati pályázati kiírás és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában (Szentes, Kossuth tér 6. 128-as számú iroda).

Az önkormányzati támogatás vonatkozásában a pályázat benyújtására 2008. március 26. 16 00 óráig személyesen van lehetőség Szentes Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában (Szentes, Kossuth tér 6. földszint 128. számú iroda).

 

A pályázattal kapcsolatban további információk kérhetõk a Polgármesteri Hivatal 510-379 valamint az 510-343 telefonszámán. Az önkormányzati támogatást igénylő lapot és mellékleteit a www.szentes.hu  (Pályázatok, hirdetmények) honlapról tölthető le.

Szentes, 2008. 03. 13.

.