Rajzpályázat általános iskoláknak!

Fődíj a képen látható fénymásoló!

 

A Fotó-Print Stúdió (6600 Szentes, Kossuth u. 24., a Központi ABC feletti irodaház) vállalkozás azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy adjuk hírül, hogy rajzpályázatot írnak ki általános iskolák számára és az az iskola kapja meg a képen látható fénymásolót, amelyik a tanulói létszámához képes a legtöbb rajzot juttatja el a fenti címre.

 

 

A rajzok témája egyszerű: Szentes, mármint szentesi épületeket, tájakat és a város környezetét kell lerajzolni. Persze nem mindegy a kidolgozottság sem, mert értékes különdíjat kapnak a legjobb rajzok, melyek készülhetnek ceruzával, vízfestékkel, porpasztellel, szénnel vagy filccel. Szóval valamennyi ismert rajztechnika elfogadható!

Amelyik diák olvassa a fenti felhívást, minél előbb szóljon az igazgató néninek/bácsinak, hogy azt ITT található jelentkezési lapot mihamarabb küldje vissza a fenti címre!

 

Most lássuk, hogy mit is tud a fenti fénymásoló: fekete-fehéren nyomtat és fénymásolás, A4, A3-at, duplexet is tud (kétoldalas), ADF vagyis automata lapbehúzóval rendelkezik, 25/lap/perc a teljesítménye. Négy tálcás, az alsó tálca hatalmas lap befogadó képességgel rendelkezik. Finisher része tűz és lyukaszt.

 

Már eddig is sokan kérdezték, hogy miért az nyer aki a legtöbb rajzot készíti, mert nem egyformák a tanulói létszámok. A végeredmény úgy alakul ki, hogy minden iskola tanulói létszámához lesz viszonyítva a beküldött rajzok mennyisége, azaz a legmagasabb százalékot elért iskola veheti át ezt az értékes nyereményt! Tehát az a cél, hogy a teljes iskola összefogjon (ne csak egy osztály, vagy pár diák), hogy minél több szentesi tájat ábrázoló rajzot készítsenek.

A beküldött rajzok legszebbjeiből kiállítást rendeznek, valamint internetre is felkerülnek!

A rajzok beküldési határideje 2008. április 1.

A rajzok hátoldalára kérjük feltüntetni, hogy melyik iskola tanulója készítette azt, névvel és osztállyal!

Szentes, 2008. 03. 04.

.