I. Boros jótékonysági gálaműsor

Kiosztották a Boros díjakat

 

 

 

2008. március 11-én rendezte meg a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola a Horváth Mihály Gimnázium és Szakképző Iskola tagintézménye az iskola alapítványának első jótékonysági gálaműsorát.

 

 

 

Az est folyamán az iskola jelenlegi és volt diákjai léptek a színpadra. Vers, próza, ének valamint mozgásművészeti bemutatókat láthattunk. Az igazgatói köszöntő után Cseuz Bianka szavalatát a Soul Sound együttes dallamai követték, majd a Stílus Művészeti Iskola nagymágocsi csoportja adott elő egy utcai táncot egy Street Dance-t.

 

 

 

 A magyar ősi harcművészeti bemutató után már sokan várták a Csillag születik két résztvevőjének produkcióját.

 

 

 

Kiss Linda és Boros Réka éneke után még a szünet előtt számos produkciót láthattunk, és ez a kis pihenő lehetőséget adott, hogy a Boros Piceszínház előkészüljön előadásukhoz.

 

 

 

A "Pelenkák és cumisüvegek avagy a jövendőbeli kispapák aggodalmai" című előadás Daniel Pennac "Monsieur Malaussene a színházban" című művének felhasználásával készült.

 

 

 

 

 

 

 

A kulturális bemutatók után az biztos, hogy négy diák már nagyon várta, hogy kiderüljön, hogy kik kapják az idei évben a Boros díjat. Ezt az elismerést azok kaphatják meg, akik pályázatot írnak, melyben kifejtik, hogy mit adott nekik az iskola és a jövőbeni céljaikat, meg persze nem utolsó sorban jeleskednie kell szorgalom, magatartás és az iskolai tanulmányok terén.

 

 

 

Az iskola legmagasabb elismerését az idei  évben Berecz Andrea (balról) és Hollósy Zsuzsanna vehette át az intézmény főigazgatójától Inokai Tóth Lászlótól.

 

Szentes, 2008. 03. 13.

 

.