A kapitány és a professzor Szentesért emlékérmet kapott!

Szőke és Badár a két jó barát!

 

 

Szentes Város Önkormányzatának Képviselő-testülete még 2007. október 23-án "SZENTES VÁROSÉRT" Emlékérmet adományozott Szőke András - Badár Sándor színművészeknek kiemelkedő munkájukért, Szentes város jó hírnevének öregbítéséért.

Az akkori ünnepségen nem tudtak részt venni, mert éppen külföldön forgattak, így az emlékérem átadására egy későbbi időpontban (2008. január 30.) került sor.

 

 

Mindketten szentesi kötődésűek, szentesi születésűek, tanulmányaikat is itt végezték. Pályájukat mindketten az amatőr filmes klubban kezdték, és sok kacskaringón keresztül jutottak el az országos elismertségig. Munkásságuk során mindketten folyamatosan öregbítették Szentes jó hírnevét és megjelenéseikben, megszólalásaikban a várost előnyösen mutatták be.

 

 

 

Mi sem bizonyítja jobban, hogy megérdemelték ezt a kitüntetést, mint hogy ők ketten ajánlják a Főtér című műsorban Szentest országnak-világnak. A díjátadó ünnepség előtt a stábnak elmesélték, hogy hogyan sikerült felgyújtani a gimnázium tetejét, mit jelentett a gimiseknek a Delelő, és hogyan szerzett Badár Sándor megyei szinten női sakkversenyben bronzérmet.

Szentes, 2008. 02. 04.

.