Boros szalagavató!

 

 

 

A szalagavatók szezonját a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola a Horváth Mihály Gimnázium és Szakképző Iskola tagintézményének szalagavató bálja nyitotta meg 2008. december 5-én a rendezvénynek már évek óta otthont adó Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

 

 

Hagyományukhoz híven, a végzős diákok legjobbjainak H. Szabó Réka igazgatónő, Molnárné Tóth Györgyi tagintézmény-vezető asszony és Kun Erzsébet tagintézmény-vezetőhelyettes tűzte fel a szalagot. Így Gulyás Martin 12/13. A, Rác Amanda 12/13. C és Bártfai Csaba 12/13. D osztályos tanulók kapták meg az iskola vezetésétől elsőként a szalagjukat.

 

 

 

 

 

Mint ahogy az megígértük, a "Mikulásnak" köszönhetően lehetőség nyílt, hogy nagyobb felbontásban is élvezhessék a szalagavatón elkészített képeinket az érintettek! Az alábbi linkre kattintva elsőként galériákba rendezve láthatók a fotók, de értelem szerűen mindenki megtalálja a nagyobb felbontású képeket a galériák alatt található linkeken keresztül! Előzetes tervek alapján csak egy hónapon keresztül élvezheti mindenki ezt a lehetőséget, mert utána a szerver terhelésének csökkentése miatt töröljük a nagyfelbontású képeket!

 

 

 

A szalagavató képgalériái az alábbi linken tekinthető meg!

1. rész              2. rész

 

   

Szentes, 2008. 12. 06.

 

 

.