Az LCD tv és narancs volt a menő!

 

 

 

2008. november 27-én megnyitotta kapuját az ALDI áruházlánc egy új üzlete Szentesen. Nyitási akciók közül a 99,- forintos narancs és a 79.990,- forintos LCD Televízió 32” (81 cm) volt a legkelendőbb.

 

 

 

Hosszú sorban kígyóztak a vásárlók reggel 7 óra előtt és várták, hogy megnyissa kapuját a szentesi ALDI. A megnyitás pillanatára sok média képviselője is kíváncsi volt, de sajnos nem engedték be őket az áruházba - azzal indokolták, hogy ez az ALDI koncepciója, a médiának meg az, hogy erről is beszámoljon. Így maradt a kinti tapasztalatok gyűjtése.

 

 

 

Összesen 12 biciklinek lett tároló építve, ami Szentesen elég kevés, mert lehet, hogy csak ez az áruház nem ismeri Badár Sándor humoristának azt a Szentest bemutató szövegét, mely szerint "Sanghaj után Szentesen van a legtöbb kerékpáros a világon".

Az áruház képviselője azt megengedte, hogy a vásárlókat megkérdezzük (nem értettük, hogy miért az ő engedélye kell??), de akkor íme néhány szösszenet a vásárlók részéről:

Két úr beszélgetéséből: - Én paradicsomért, meg narancsért jöttem, de főleg szét akartam nézni! - Én nem veszek paradicsomot, mert nincs íze, ha meg megsózom, akkor egészségtelen.

Egy csalódott idős hölgy: - Nagyot csalódtam, mert azt hittem, hogy diabetikus dolgokból be tudok vásárolni, mert cukros vagyok, de nem találtam semmit!

Két fiú LCD tévékkel a kosárban: A haverom az anyjának és az apjának vett egy-egy tv-t én meg családi ajándéknak.

Egy picit elkésett (azt hitte!) vásárló: Nem tudom van-e még tv, mert azért jöttem, de ha csak öt darab volt, akkor biztosan lecsúsztam róla. (Megj.: 20 perc alatt 7 db tv talált gazdára, majd megszámoltuk, hogy mennyi volt még a boltban, ahol két raklapon összesen 16 tv árválkodott.)

 

  

Szentes, 2008. 11. 27.

 

 

 

.