Értékes és fontos pontok

 

 

 

Az elmúlt egy hétben kétszer is medencébe szállt a Hungerit-MetalCom-Szentesi VK női együttese az OB I.-es bajnokságban. 2008. november 8-án hazai pályán fogadta a tabellán mögötte lévő Egert . A mérkőzésen nem is csalódtak a nézők, hiszen rangadóhoz méltó összecsapáson nyertek a Kurca-partiak. Az első két negyedben 5-6 olyan hazai akció maradt kihasználatlanul, amely értékesítésével a mérkőzés is eldőlhetett volna. A harmadik negyed görcsös játéka után a fináléban a szentesiek akarata érvényesült.

Hungerit-MetalCom-Szentesi VK–Eger 8–7 (2–2, 1–2, 2–2, 3–1)

 

 

 

2008. november 12-én bravúros játékkal pontot szerzett hazai pályán a női vízilabda OB I-ben a Hungerit MetalCom-Szentes, amely a Dunaújváros ellen a szentesi ligeti uszodában változatos mérkőzésen 7–7-es döntetlent ért el.

Igazi rangadó volt, annak minden szépségével. Azok után, hogy emberelőnyből az éllovas vendégek szereztek vezetést (Berta), a hazai alakulat határtalan lelkesedéssel, valamint fórból, ötméteresből és akciógóllal 3–1-re fordított. A szentesi alakulat előnye kitartott egészen a második negyed közepéig (4–4). A következő nyolc percben a vendégek kerültek jobb pozícióba, miután 6–4-re elléptek, ám a Szentes lehetetlent nem ismerve egyenlített, majd 6–7-nél a mezőny legeredményesebbje, Szabó Xénia révén ismét, immár végleg egyenlített. A hajrában a Hungerit MetalCom kapusa, Brezovai két remek védéssel tett arról, hogy csapata megszerezze a bravúros pontot.

 

Hungerit-MetalCom-Szentes–Dunaújvárosi Főiskola 7–7

(3–1, 1–3, 1–2, 2–1)

 

 

Szentes, 2008. 11. 13.

 

 

.