Egy órával hamarabb kellett volna kimenni a pályára a Szentesnek

 

Ez sem ment be!

A szebb napokat is megélt szentesi futsal 2008. november 3-án "csúnya pofonba" szaladt bele. A meccs elején kidolgoztunk pár helyzetet, de nem találtunk be. Ez így ment addig, amíg csaknem egy perc játékidő leforgása alatt kaptunk három gólt.  Nagyon buta gólokat kaptunk, és ha belegondolunk igazi "futsalos" gólt nem is lőttek, olyat csak mi rugdostunk a végén - írta olvasói véleményét a Mozaik fórumán.

 

Ezek után az ellenfél szépen lassan futsalozott, majd eladott labdáinkból rettentő gyors játékosaik révén megszórtak bennünket (0:7). Ezen a meccsen nem volt olyan játékosunk, akinek jól ment volna, így nem is lehetett más az eredmény, mint hogy a vendégek nyertek.

 

 

 

A végén ami pozitívum volt, hogy az utolsó 10 percben (0:7-nél) csapatunk játékosai küzdött a becsületért és sorozatban rúgtunk 3 gólt, és mellette sok helyzetet is kidolgoztunk, amiből kapufa lett, vagy a kapus bravúrral védett.

Miután a bírói sípszó véget vetett a mérkőzésnek egy szurkolói bekiabálás pontosan összefoglalta a mérkőzést: "Egy órával hamarabb kellett volna kijönni a pályára!". A szentesiek első góljára tényleg szinte egy órát kellett várni a mérkőzés kezdetétől, ami bravúros (tényleg olyan igazi futsalos) volt.

Szentes, 2008. 11. 04.

 

 

.