Az ALDI idén, a Park Center csak jövőre nyit!

 

 

 

Sokan figyelemmel kísérik a Csongrádi út melletti építkezést, melynek köszönhetően két multinacionális céggel és számos üzlettel gyarapodik a szentesi kereskedelem.

Az ALDI plakátján olvasható, hogy 2008. november végén várható a nyitás, és ugyanez a felirat olvasható a Park Center tábláján is. Ennek jártunk utána, mert látható, hogy még nagyon sok külső munka van hátra a két építkezés körül, hogy ezekből a feliratokból mi az igaz?

 

 

 

Úgy volt, hogy tényleg egyszerre nyit majd a két üzletközpont, de mára kiderült, hogy ez mégsem így lesz. Az ALDI tartja a terveket, és még idén jóval a karácsonyi bevásárlás kezdete előtt megnyílik, de a Park Center nyitása csak jövő január és február között várható (három ütemben). Ez nem csak az építkezés bizonyos fokú csúszásának köszönhető, hanem az engedélyeztetési eljárás tervmódosítás miatt még folyik.

 

 

 

Jelen pillanatban gőzerővel folynak a külső munkálatok, hogy a jó idő adta körülményeket minél jobban kihasználják az építők.

Kérdezték sokan, hogy ott lesz-e körforgalom a megnövekedett forgalom enyhítésére? Ennek is utána jártunk: jelen pillanatban nem lesz körforgalom, hanem egy (a város irányából haladóknak) nagyívben balra kanyarodó sáv lesz kialakítva. A környéken található autóbusz megállókat összevonják, és egy új helyen fogják kialakítani, ezzel is területet szabadítanak fel a forgalom számára.

Szóval egyenlőre csak ALDIT hoz a Jézuska, de a télűzésre nyit a Park Center is!

Szentes, 2008. 11. 04.

 

 

.