Zsoldos gólyabál

 

 

 

A Zsoldos Napok zárásaként rendezte meg a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola a gólyabálját az iskola tornatermében. A gólyáknak 11 feladatot kellet teljesíteniük, melyeket önkéntesen lehetett elvállalni.

 

 

 

Minden évben figyeljük a feladatokat amelyekkel a felsőbb éves középiskolások meg kívánják lepni az alsóbb éveseket. Idén a legötletesebb feladatot itt a Zsoldosban láttuk, amelyhez nem kellett túl sok eszköz csak egy tornapad. 

 

 

 

Erre a padra kellett felállni hat főnek össze-vissza, majd indulhatott a tornasorba rendeződés. Ezt úgy kellett végrehajtani, hogy senki nem léphetett le a padról, szóval vagy átugorta vagy átmászta magát a diák a helyére, vagy egyszerűen ölben átemelték egymást. Próbálkozni csak egyszer lehetett és aki lelépett, attól a pillanattól nem járt pont a feladatért.

 

 

 

A 11 feladatból ízelítőként egy pár: pudingevő verseny, gólyaformázás gyurmából, báli smink készítés, Nutellás WC kefe nyaló verseny, tesz az iskola ismeretéből. Többet nem is érdemes írni a gólyaavató feladatokról, mert az ott készült képek mindent elárulnak.

 

A gólyabál képei ITT tekinthetők meg!

 

 

Szentes, 2008. 10. 27.

 

 

.