Öt percen múlott! Kár volt a végéért!

 

 

 

Öt és fél perccel a vége előtt még döntetlenre állt a Szentes–Honvéd mérkőzés a női vízilabda OB I-ben. A csoda végül elmaradt, de Győri Eszterék így is elismerést érdemelnek.

 

 

 

Címvédőhöz méltón kezdett a Domino Szentesen. Az első negyedben három góllal elhúzott, és ezt a tetemesnek mondható előnyt a nagyszünetig meg is tartotta, 2–5. Ekkor sem pólóztak rosszul a házigazdák, de amikor akár csak egy aprót is hibáztak, azonnal büntetett a válogatottakkal teletűzdelt fővárosi rivális.

Az egyre jobban lázba jövő Kurca-parti drukkerek nem kis örömére Kotováéknak eszük ágában sem volt feladni, nagy szívvel küzdve, fegyelmezett és jó játékkal fokozatosan csökkentették a hátrányt. Az utolsó negyed zajlott a meccsből, amikor Győri Eszter góljával utol is érték a bajnokot. Ki tudja, ha 5–5-ös döntetlennél a vezetést is megszerzi a Hungerit, talán még a győzelemmel is kacérkodhatott volna. Emberelőnyben azonban Ipacs kiejtette kezéből a labdát... Györe ismételten vezetést szerzett a Honvédnak, ez még párosult a Szentest sújtó néhány bírói bakival, és ez így együtt már sok volt az ugyan tehetséges, de még rutintalan hazai játékosoknak. A hajrában érvényesítette a papírformát a Domino, 5–10.

 

 

Volt olyan vidéki szurkoló, aki azt mondta, hogy ez a szentesi csapat nem ér fel a
Honvéd csapat mellkasáig se! Ha az eredmény ezt nem is tükrözi, de képileg ez cáfolható! :-) 

Szentes, 2008. 10. 27.

 

 

.