Öt gólonként térfélcsere

 

 Kinagyítható!

Ha csak a Szentesi Kinizsi - Vasas férfi futballmérkőzés végeredményét értékelnénk, akkor el kellene szomorodnunk, mert a Szentesre látogató csapat fegyelmezett játékkal 10 gólos különbséggel iskolázott le bennünket. De mi mégis örülünk, mert nem az eredmény számított most, hanem a szándék.

 

 

 

A szándék, mely éppen a Kinizsiért és annak utánpótlás neveléséért indult, és hogy a magasabb osztályba jutott csapat minél tovább meg tudja állni a helyét. A jótékonysági mérkőzés teljes bevételét a Kinizsi szakosztálya kapta és ezért "örömfocit" láthattunk.

 

 

 

A fűre lépés előtt Mészöly Kálmán és a Vasas vezetői közösen helyezték el a megemlékezés koszorúit a sportpálya névadójának Pusztai Lászlónak emléktáblájához. 

 

 

 

Aki látta a Szentesi Kinizsi SZITE és a Vasas FC labdarúgócsapatai közötti mérkőzést (mely Illovszky Rudolf emlékére került megrendezésre) az tudja, hogy a szurkolók folyamatosan segítették a Kinizsi csapatát az eredménytől függetlenül. A csapatnak is jól jött egy olyan mérkőzés, ahol egy magasabb osztályban focizó csapattal tudta összemérni tudását, és nem utolsó sorban azt sem szabad elfelejteni, hogy másnap a Kinizsi csapata bajnoki mérkőzést játszott.

 

 

 

És hogy kiknek a közreműködése kellett, hogy ez a mérkőzés összejöjjön? Először is a játékosoknak, valamint külön köszönet név szerint Vancsa Miklósnak a Vasas labdarúgó szakosztály vezetőjének, Mészöly Géza vezetőedzőnek, Zsohár Árpádnak és Mészáros Györgynek a Pendola, Szirbik Imre polgármester és országgyűlési képviselőnek és Bocskai Istvánnak a Polgármesteri Hivatal, Tomcsányi Ferencnek a Pusztai László Sportközpont vezetőjének, Tóth Józsefnek a Keladon Kft, Magyar Józsefnek a HUNGERIT ZRT, Bozó Zoltánnak a MetalCom, dr. Csikai Miklósnak az Árpád Agrár Zrt részéről, illetve az SLS rendezvénytechnikának, a Rádió Szentesnek, a Civil tv-nek, a Fotó-Print Studiónak, a Super Infónak, Balázsi Józsefnek, Bubori Jánosnak, Tóth Györgynek. Mindazoknak, akik segítettek a labdafogó háló felszerelésében, lefestésében, a gyeptéglázásban, a pálya és az öltözők előkészítésében, Samu Lászlónak a játékvezetők képviseletében.

 

 

Szentes, 2008. 10. 21.

 

 

.