Nem volt és nem lett malacunk

 

 

 

A kezdő sípszót követően azonnal kiderült, hogy a Szentesi Kinizsi – Sándorfalva labdarúgó mérkőzésen melyik csapat áll a megyei első osztály élén, a vendégek ugyan is az első tíz percben azonnal beszorították kapujuk előterébe a Kinizsit. Sorozatban érkeztek Miskolczi kapuja elé a beívelések, szerencsére kevés sikerrel. Szórványos ellenakciókkal próbálkozott a Szentes, de a találkozó ezen szakaszában ritkán jutottak el az ellenfél kapujáig Mihály Róberték.

Húsz perc elteltével kijött a szorításból a Kinizsi, a 22. percben szabadrúgásból, tíz perccel később ellentámadásból szerezhettek volna gólt a vendéglátók, a két nagy lehetőség azonban kimaradt. Nem úgy a másik oldalon, igaz, a listavezető vezető góljához egy adag szerencse is kellett, a jobb oldali beadást követően hazai lábról pattant kapuba a labda. Fordulás után is a vendégek irányították a játékot, szögletekből, szabadrúgásból veszélyeztetve a szentesi kaput.

A három pont , no meg a tombolahúzás fődíja, egy malac is Sándorfalvára került, így teljes lehetett a vendégszurkolók boldogsága.

 

 

 

A következő fordulóban Mindszentre utazott a Kinizsi. Ebben a fordulóban Szentes járt az élen a gólgyártásban a  hiszen Mindszenten „be vágott" egy ötöst. Mindszenti SE – SZENTESI KINIZSI TE 0–5.

Szentes, 2008. 10. 27.

 

 

 

.