„Minden, ami az élethez kell.”

Ezersziget 2008 Biotermék kiállítás- és vásár

 

 

A Szentesi Művelődési Központ első alkalommal rendezi meg 2008. november 22 -23. között az Ezersziget 2008 Biotermék kiállítás- és vásárt.

 

A reform-, bio- és gyógytermékek, kozmetikai és illatszerek, illetve a kapcsolódó szolgáltatások kiállítása. Az Ezersziget több oldalról összefogja az említett területen tevékenykedőket és érdekelteket, nem utolsósorban egy széles fogyasztói réteget, amely fogékony a szépség és egészség témaköre és újdonságai iránt. A rendezvény célkitűzése, hogy megismertesse az egészséges táplálkozás, a természetes életmód kialakításának lehetőségeit a résztvevőkkel.

Megoldásokat kínáljon a belső egyensúly megteremtéséhez, a stressz és a mindennapi problémák kezelésére, hogy bemutassa az embernek a természetben és a világegyetemben elfoglalt helyét, szerepét. A rendezvény a sokszínűségre és változatosságra épül. Ennek fényében olyan komplex programmal várjuk a nagyközönséget, melyben valamennyi korosztály, egyéni érdeklődők és családok egyaránt megtalálhatják a számukra értékes információt és szórakozási lehetőséget.

Várjuk az egészséges életmód iránt érdeklődőket, a gyógyulni vágyókat ill. az egészségüket karbantartani kívánókat; azokat, akiket az önismeret témaköre érdekel, vagy emberi kapcsolataik harmonikusabbá tételét tűzték ki célul.

Rendezvényünket azzal a szándékkal hívjuk életre, hogy lehetőséget kínáljon a mindennapokban egészségünk megtartására, karbantartására, egyfajta törekvés arra, hogy maradjon napjainkban is állandó érték, ami természetesnek és észrevétlennek tűnik, amíg van.

A kiállítás és a vásár ideje alatt színvonalas programokkal, bemutatókkal és folyamatos információs szolgálattal, valamint ingyenes szűrővizsgálatokkal állunk látogatóink rendelkezésére. (vérnyomás, -vércukor,-testzsír,-testömegindex mérés, haj-és látásvizsgálat )

 

A kiállításról bővebbet ITT olvashatnak,
jelentkezési lap pedig ITT tekinthető meg!

Szentes, 2008. 10. 07.

 

 

.