AEROBIC MARATON

 

 

 

12 órás Aerobic és fitness maratont hirdetett az Ady Endre utcai Welness Colosseum. Az egész napos sportolás mellett számos egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőséggel is várták a kezdő, a haladó és az élsportolókat 2008. október 23-án.

 

 

A szervezők nem titkolt célja volt, hogy a maratonnal hagyományt teremtenek, hiszen jövőre is terveznek sportnapot. Akkor azonban már 23 órás aerobic és fitness maratont szeretnének szervezni, az érdeklődők számának függvényében. Brezovai Sándor elmondta: az is megfordult a fejükben, hogy később fitness Guinness rekord felállításával is megpróbálkoznak, ehhez azonban első lépésként szeretnék felmérni, hogy hányan kapcsolódnak be a maratoni programokba.

 

 

 

A sportprogramon résztvevők megismerkedhettek a Colosseum által kínált összes sportolási lehetőséggel, az aerobic foglalkozásokkal, a konditermi edzésekkel, a nyújtó és lazító tornákkal, alakformáló - zsírégető és garantáltan fogyasztó hatású Nippon Zengo-val is.

 

 

 

Brezovai Sándor, Gáspárné Edina és Pusztai János együtt vezette le a 12 órás sportprogramot.

Az Aerobic és fitness maratonon antioxidáns szintmérést, sportruházati vásárt is rendeztek, bioételeket kóstolhattak meg a résztvevők, akik szaunázással, masszázzsal lazíthattak, megismerkedhettek a "japán wellness otthon" technológiával.

 

 

 

A legmeghatóbb foglalkozás déli 12 órakor kezdődött, amikor is a napi programba fogyatékkal élők is bekapcsolódtak. A Gondozási Központból érkezett csoport TAIKIKEN aerobic órán vett részt, amit egy vidám, de annál mozgékonyabb "buli" zárt.

 

 

Szentes, 2008. 10. 27.

 

 

.