Szentesen a 2008. év első újszülöttje

Oláh Vivien Jázmin

 

 

Oláh Attila és Halmai Gina nagyon várta az újesztendőt, mert Gina 2008. január 1-re volt kiírva szülni. Titkon bizakodtak benne, hogy születendő kislányuk az új év első babája lesz Szentesen és álmuk beteljesedett.

3480 grammal és 48 cm-rel 2008. január 1-én 18 óra 15 perckor született Vivien Jázmin kislányuk, akit már nagyon vártak.

Már évek óta hagyomány, hogy a kórház és a város vezetése köszönti az újesztendő első szentesi újszülöttjét, így 2008. január 3-án Vivien Jázminhoz érkezett látogatóba Dr. Várkonyi Katalin a Dr. Bugyi István Kórház főigazgatója és Szirbik Imre polgármester.

 

 

 

A fiatal anyuka elmondta, hogy nagyon várták már kislányukat és a szülés nagyon "kemény" volt, de ez sem szegte kedvüket, hogy még egy gyermeket vállaljanak majd később.

 

 

2004. március 30-án az Ifjúsági Házban a Magyar Vöröskereszt szentesi területi vezetősége által rendezett Csecsemőgondozási és Egészségnevelési verseny felvételei

 

Gina már középiskolás korában sokat foglalkozott a csecsemőápolással, mert a Boros Sámuel Szakközépiskola és Szakiskola tanulójaként több csecsemőápolási versenyen szerepelt jó eredménnyel.

Akkor csak játék babával gyakorolta a pelenkázást, de ez az újesztendővel megváltozott, így most már saját kislányát teheti tisztába, fürdetheti és etetheti.

Szentes, 2008. 01. 03.

.