Szezon eleji győzelem!

 

A Szentesi Vasutas Sport Club 91’-esek Rögbi szakosztálya, a hétvégén megkezdte a 2007-2008- as pontvadászatot a bajnokság második vonalának számító NB-I- ben.

Vasárnap 16 órakor kezdődött a mérkőzés a Százhalombattai Stadionban. Dobos Attila ezen a mérkőzésen debütált, mint játékos-edző. A vendégcsapat kezdte jobban a játékot, és Fekete Csanád elfutása után, megszerezték a vezetést, amit a félidő végéig meg is tartottak (14-19)

A második játékrészben, a szentesi futójátékosok hibáinak köszönhetően a „Bátor Bulldogok”, folyamatosan támadva, átvették a vezetést. A vendégcsapat beszorult a saját térfelére, és már-már úgy tűnt, hogy vereséggel távoznak Százhalombattáról.

A mérkőzés hajrájában azonban a 91’-esek, Baranyi Gábor, és a nagy kedvvel játszó Fekete Csanád egyéni akciójaik után, ismét átvették a vezetést, amit kőkemény védekezéssel, sikerült meg is tartani, a mérkőzés végéig.

 

Százhalombattai Bátor Bulldogok - Szentesi Vasutas Sport Club 91’-esek 28-29.

A szentesi csapat: Kiss Szabolcs, Gajdán Ferenc, Farkas Zsolt, Tímár Zsolt, Gránicz Zsolt, Tímár Ferenc, Törőcsik Sándor, Baranyi Gábor (5 pont), Szabó Árpád, Dobos Attila, Döme Zsolt, Füle Dávid (4 pont), Fekete Csanád (20 pont), Kiss István, Füle Gyula. Cserék: Mácsai Csaba, Kérdő Szabolcs, Kőszegi János.

Szentes, 2007. 09. 26.

.