Lopással indult a tanév

 

 

 

Picit kemény a cím, de sajnos igaz! 2007. szeptember 3-án vette kezdetét hivatalosan is a 2007/2008-as tanév. Az iskolai összevonások után többen nagy érdeklődéssel várták a tanévnyitókat ezért részt vettem a Horváth Mihály Gimnázium és Szakképző Iskola évnyitóján. Szerettem volna felvenni az évnyitót hangbelileg (és közreadni), elő is készítettem az mp3 lejátszó/felvevőt, hogy mindent rögzítsen. Ez egyik pillanatban még ott volt a helyén és mire elkezdődött volna az ünnepség már hűlt helye volt.

Amikor ezt észleltem a környékben tartózkodó diákoknak és osztályfőnököknek szóltam, hogy ha valaki talált egy ilyen készüléket, akkor azt juttassa vissza.

Az ünnepség végén hangosbemondóba is bemondták, de a nap folyamán nem került elő, melyről az új igazgatót is tájékoztattam. Hát szóval így kezdődött számomra a tanév a gimiben!

 

A tolvaj (vagy szerencsés megtaláló) enyhíthet az ügyön, ha leadja a gimnázium vezetésének, akik biztosan szólnak, hogy meglett a készülékem, mellyel több gimnáziumi szalagavatót, mustra gálát és koncertet rögzítettem eddig!

 

Akkor lássuk mi is történt az évnyitókon!

Az évnyitók képes (sajnos nem hangos) összefoglalóját
ITT tekinthetik meg!

Szentes, 2007. 09. 04.

.