Kezdődik!

 

 

 

Igen, valami kezdődik! Kezdődik a Petőfi Szálló rekonstrukciója! A Pendola Cégcsoport 2008-ban kezdi el a szentesi Petőfi szálloda műemléki felújítását, amelynek keretén belül egy 5 csillagos szálloda kerül kialakításra a hozzátartozó létesítményekkel.

 

 

 

A tegnapi napon (2007. szeptember 12-én) a tűzoltók segítségével került fel az a molinó, mely tájékoztatja az arra járókat, hogy a Pendola Szentes Kft. végzi a felújítási munkákat. Pénteken viszont egy tábla kerül az épület homlokzatára, melyen már látható, hogy az új szállóban étterem, pub, borozó, török fürdő, edző terem, squash fallabda terem, casino és gyermekmegőrző kerül kialakításra az 5 csillagos szálló mellett.

 

 

 

Az épület teljes lezárása 2007. november 30-ától várható, ekkorra kell a bútorüzletnek kiköltöznie, a cukrászda kapott még egy kis haladékot, így nekik december 31-ig kell elhagyniuk az épületet.

 

Zsohár Árpád úrnak van egy ötlete, és ezért kérte segítségünket, hogy szeretnék felmérni azt az érdeklődést, ami az épületet érinti, mármint ha rendeznének egy nyílt napot az épület teljes lezárása előtt, akkor tudni szeretnék, hogy mekkora érdeklődésre számíthatnak. A következő szavazást ezért adjuk közre, hogy kiderüljön, hogy az épület mely részére kíváncsiak a lakosok, hogy elő tudják készíteni annak megtekintését. Kérjük szavazzon!

 

Ön kíváncsi-e a Petőfi Szálló épületére?

Jó tudni, hogy egy számítógépről óránként 1 szavazatot fogad el a szavazógép! Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát csak be kell jelölni a válaszunkat (esetleg rövid kommentárt hozzá) és a KÜLD gombra kattintani!

A szavazás 2007. szeptember 13-án indult.

 

Ha már szavazott akkor a következő dátumot és órát írja be a naptárába: 2007. november 29. 11.00 óra!

Ugyanis ebben az időben tervismertető sajtótájékoztató nyílt napot szervez a Pendola Szentes Kft., melyre ez úton várnak minden érdeklődőt.

 

Szentes, 2007. 09. 13.

.