Hazai pályán a 2. forduló

Legrand-MetalCom-Szentes - Euro-Mobil-Trans Győr  5-4 (1-0)

 

 

 

A 2007. szeptember 17-ei férfi futsal meccsen egy nagyon jó vendég csapatot ismertünk meg az NB-II-ből idén felkerült győriek személyében. Nem véletlenül "nyomták" le a Fradit. Nagyon szervezettek, nagyon gyorsak voltak. Az első 8-10 percben legalább öt gólt kaphattunk volna. Ezt megúsztuk, és aztán jött Varga Robi. Megérdemelte, hogy egy szabadrúgás variáció után ő rúgja az első gólt. Puskással együtt végig a mezőny legjobbjai voltak.

 

 

 

Jó hogy mindig mi tudtunk vezetni, de sajnos állandóan egyenlítettek. Egyszer aztán Bernát Peti gyönyörűen lefordult, de sajnos a büntetőt kihagytuk. Ilyenkor szokott kezdődni a baj, de aztán rúgtunk két gólt, és már csak másfél perc volt hátra.

 

 

 

A győriek lehozták a kapust, és sikerült is nekik gólt szerezni. Egy gólra megközelítettek bennünket, és még mindig volt fél perc hátra. Tavaly annyi pontot elvesztettünk az utolsó másodpercekben, és most se nagyon akart az idő haladni. De aztán végre, jött a hármas sípszó. Nagyon nehéz volt, de megérdemeltük a győzelmet.

 

 

Hátsó sor: Kazán Attila, Ruzs-Molnár András, Ekhardt Szilárd, Koncz Zsolt (vezetőedző), Kerepeczki Csaba, Némethy László (edző), Makra Zoltán (elnök)

Első sor: Bíró Mihály, Puskás Csaba, Keller Zoltán, Jernei Csaba (csk.), Szabó László, Bernáth Péter, Varga Róbert, Kovács Krisztián

A képről hiányoznak: Szarvas Zsolt, Szabó Árpád, Tóth Csaba, Maróti Sándor, Brinszki Adrián, Végh Ariel, Szűcs Dániel, Kovács Norbert, Szerencsi István (szakosztályvezető), Varga Zsolt (technikai vezető), Magyar Márton (gyúró)

Szentes, 2007. 09. 21.

.