Gálaműsorral ünnepeltek

20 éves Szentes Város Gondozási Központja

 

 

 

Emlékezésekkel és szívmelengető gálaműsorral ünnepelte 20 éves fennállását a Szentes Város Gondozási Központja 2007. szeptember 20-án.

Az ünnepség pszichiátriai betegek művészeti alkotásaiból nyílt kiállítással kezdődött, a gálára érkező társintézmények, civil szervezetek képviselői csodálatos alkotások mellett haladhattak el a megyeházán.

 

 

 

Szebellédi Anna arról a 19 évről emlékezett meg, amíg az intézményt irányította. Vezetése alatt sikerült fejleszteni a hálózatot, ma már három idősek klubja működik, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás jött létre, valamint átmeneti szállást biztosító idősek klubja. Szebellédi Anna kiemelte: Szentes azzal büszkélkedhet, hogy 2004-ben a megyében elsőként itt valósulhatott meg a pszichiátria nappali ellátás.

 

 

 

A gondozási központot év eleje óta vezető Puskásné Halál Ágnes azt mondta, munkatársaival azon vannak, hogy továbbvigyék elődje tevékenységét, s ez példaként álljon minden jelenlegi és leendő kolléga előtt.

 

 

 

Színvonalas műsoraikon általában maguk a munkatársak és a vállalkozó kedvű ellátottak lépnek a közönség elé. Ezúttal a gálaműsorban kaptak egy kis külső segítséget. Olyan alkotásokat igyekeztek válogatni, amelyek közel állnak az idősek érzés- és élményvilágához.

 

 

  Szentes, 2007. 09. 28.

.