Kis kocsma, nagy hecc

Ó, mi nő a guminő, Fábiáni menyegző nagy durranással!

 

 

Sokan kételkedve fogadták a hírt, hogy Fábiánsebestyénben Sipos László feleségül vette Gumis Marikát. Mivel volt szerencsénk részt venni a menyegzőn, így íme a teljes sztori:

Elmúlt hét péntek (2007. június 8.) délután Fábiánsebestyén utcáin egyre többen álltak ki a kapuba, mert mindenki látni akarta az ifjú párt, Marikát és Lászlót. A falu apraja és nagyja könnyével küszködött - na nem a sírástól, hanem pont ellenkezőleg - a nevetéstől, mikor a lányos házból kikérték Sípos László részére Gumis Máriát.

Amikor a két fiatal meglátta egymást, mindkettőjüknek tátva maradt a szája, de később megtudtuk, hogy ez Marikánál születési rendellenesség.

 

 

A lakodalom képei ITT tekinthetők meg!

A fábiáni „Kiskocsma” lakói egy áprilisi délután óta tervezték a menyegzőt, amikor is Sipos László nőügyeit kezdték ecsetelni. Ekkor ugyanis László egy olyan kijelentést tett, hogy eddig még senkinek sem kötötte be a fejét, de ha szereznek neki egy nőt, akkor azt látatlanban is elveszi. Robi a kocsmáros a barátokkal összefogva „kézre” kerítette Marikát, a szőke bombázó „nagytüdejű” guminőt.

A menyegző hol is lehetett másutt, mint a kocsmában. A zenészek húzták a talpalávalót, az udvaron főtt a birkapörkölt és Marika hang nélkül csak táncolt és táncolt. Néha szisszentett egy picit, de örült, hogy Laci elvette. Az újembert arról kérdeztük, hogy hova mennek nászútra, aki kategorikusan kijelentette, hogy sehova máshova, mint a Kórógy partra, ahol közösen fognak horgászni.

A menyecskére hárul a házimunka, és ha estére picit a teendők után leenged, akkor László estére felpumpálja.

Szentes, 2007. 06. 14.

.