Volt nagy buli Szentesen !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

A 60-as évek, két legnépszerűbb rock zenekara a Kaméleon és a Hell's Angels közös koncertet adott 2007. május 26-án Tiszti Klub udvarán.

Ezen a szombati napon az időjárás is kegyeibe fogadta a két zenekart, mert kellemes (picit szeles) de friss levegő és meghitt hangulat várt mindenkit a Tiszti Klub kerthelységében.

A 40 éven aluliak csak szülői felügyelettel léphettek be (ez állt a plakáton), de jó érzés volt, hogy nagy számban voltak fiatalok is a padsorok között.

Az élőzene még mindig sláger, ezt bebizonyította a két banda is, akiknek tagjai a Föld különböző pontjáról utazta haza Szentesre a koncert idejére.

 

 

A koncertek képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

Interneten keresztül megbeszélték, hogy milyen számokat tanulnak meg, szöveg és akkord egyeztetés után mindenki otthon gyakorolt. A buli előtt három napon keresztül viszont már együtt próbáltak a nagy napra, ami el is érkezett május 26-án.

A hangulatot nem lehet leírni, nincsenek szavak amelyek hűen kifejeznék azokat az összeölelkezéseket, amelyek 20 év múltán való találkozást leírhatnának. Újra itt, újra itthon Szentesen.

Szentes, 2007. 05. 31.

.