Virágom, vííííráááágom!

 

 

 

Félve írjuk ezt a cikket, mert az elmúlt esztendő nem sok örömet szerzett a Kurcán található fahíd virágainak,  mindig valaki vízbe dobta azokat! Új év, új próbálkozás, hogy hátha megmaradnak a növények a nyárra, mindannyiunk szépségére, örömére.

 

 

 

Az elmúlt napokban töltötte a Mozaik a 7. születésnapját, és eddig minden szülinapon sikerült egy újabb funkcióval bővíteni újságunkat.

 

 Íme az ez évi ajándékunk az olvasók számára 

Ön szerint mennyi ideig maradnak a virágok a virágládában?

 

Egy szavazógép funkcióval bővültünk, melyet sikerült közel két hét alatt úgy összerakni, hogy több szavazást képes egyszerre kezelni.

A feltett kérdésre öt válsz közül választhatunk, valamint akár rövid (kb. max. 100 karakter) szöveget is fűzhetünk válaszunkhoz!

Jó tudni, hogy egy számítógépről óránként 1 szavazatot fogad el a szavazógép! Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát csak be kell jelölni a válaszunkat (esetleg rövid kommentárt hozzá) és a KÜLD gombra kattintani!

A szavazás eredménye folyamatosan megtekinthető a szavazóűrlapon, de annak részletesebb megtekintése is lehetséges!

 

Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri tetszését új szolgáltatásunk és már keressük a további kérdéseket, amelyeket szintén feldobunk szavazásra!

Szentes, 2007. 05. 28.

.