Új topic a -án!

 

Javítások, kiegészítések a Nagy Szentesi Sportkönyvhöz

 

Sokan azzal kerestek meg minket, hogy számos hiba található a nemrég kiadott Nagy Szentesi Sportkönyvben. Vannak olyan sportolók, akik kimaradtak vagy ki akartak maradni. Tiszteletben tartjuk mindezt, de függetlenül a Nagy Szentesi Sportkönyvtől, minden vélt és valós sérelmet félretéve meg kívánjuk adni azt a lehetőséget, hogy tényleg "teljes legyen" Szentes sportmúltja.

Ez az adatgyűjtés egy lehetőség mindazoknak, akik kimaradtak a sportkönyvből, itt megírhatják visszaemlékezéseiket, vagy akár egy-két név megemlítésével sztorik kerülnek napvilágra. Mivel az internet egy tág dolog így akár hosszabb visszaemlékezésre is lehetőséget ad a Fórum!

 

Javításként viszont meg kellene adni az oldalszámot és a helyes szöveget, akik bővíteni kívánják az összegyűjtött anyagokat, azoknak is várjuk hozzászólását.

 

A sportkönyvvel ellentétben akár aktív sportolók eddigi eredményeit és sztoriajit is várjuk, ezáltal egy izgalmas versenyt, egy hatalmas küzdelmet mi is átélhetünk úgymond "ringen belülről"!

A topic ITT tekinthető meg!

Még mielőtt bárki találgatásokba kezdene, a fenti borító csak egy virtuális könyvnek a címlapja és egyenlőre nem kívánjuk nyomtatott formában kiadni, de ha az idő folyamán annyi visszaemlékezés és életút gyűlik össze, amit érdemes könyvbe önteni, úgy elgondolkodunk a dolgon!

A virtuális könyvnek nincs szerkesztője, ide mindenki beírhatja (a Fórum szabályzatának megfelelő hozzászólását) a szentesi sporttal kapcsolatos elményét, örömét, küzdelmét.

Szentes, 2007. 05. 12.

.