Szavazógép indult a Mozaikon!

+ egy másik meglepi!

 

 

Egy szavazógép funkcióval bővültünk, melyet sikerült közel két hét alatt úgy összerakni, hogy több szavazást képes egyszerre kezelni. A feltett kérdésre öt válsz közül választhatunk, valamint akár rövid (kb. max. 100 karakter) szöveget is fűzhetünk válaszunkhoz!

 

Az alábbi cikknél (Virágom, vííííráááágom!) már lehet szavazni és jó tudni, hogy egy számítógépről óránként 1 szavazatot fogad el a szavazógép! Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát csak be kell jelölni a válaszunkat (esetleg rövid kommentárt hozzá) és a KÜLD gombra kattintani! A szavazás eredménye folyamatosan megtekinthető a szavazóűrlapon, de annak részletesebb megtekintése is lehetséges!

 

Az oldalmenüben is található egy új gomb, mely alatt az összes szavazás megtekinthető, és ha már hét évesek lettünk, akkor egy újabb jó hír, sikerült újra beélesítenünk az (olvasói kép-) Galériát!

 

 

Régebben ez a funkció már működött, de egy rendszerösszeomlás véget vetett neki! Igaz sok kép elveszett, de az összes regisztrált adata és regisztrációja megmaradt.

A galériába képet lehet fel- ill. letölteni, de akár E-card-ot (Elektronikus képeslapot) is küldhetünk szeretteinknek szentesi képpel díszítve!

 

Reméljük, hogy mindenkinek elnyeri tetszését új szolgáltatásaink!

Szentes, 2007. 05. 28.

.