Gyerkőcnap a Szent Anna Utcai Oviban

 

 

 

Májusban nemcsak a gyermekek ünneplik meg az édesanyákat, hanem a gyermekeket is megünneplik a felnőttek. Ebben a hónapban van egy nap, amely a világ valamennyi gyermekének ünnepnapja, s ez nem más, mint a gyermeknap. Az óvó nénik és a szülők nagy szervezkedéssel készültek erre a napra május 23-án.

 

 

 

Meglepetések sora várt csemetéinkre. Az óvó nénik színes szalagokkal, léggömbökkel díszítették az ovi udvarát, hogy mindenki tudja, gyermeknap van az oviban. Zenés tornával melegítettünk be az ugrálóvár használatához, mely igazi meglepetés volt. A csúszdás ugrálóvár folyamatos megrohamozása reggel 9-től, délután 16 óráig tartott. Az ebéd elfogyasztásával gyűjtöttek a gyerekek újabb energiát.

 

 

 

A nap folyamán, az ovi udvarán aszfaltkrétával rajzoltak a járdára, labdapattogtató, karikahajtó versenyeket kezdeményeztünk. Hűsítőül Nagy Zoltán cukrász jóvoltából fagyiztunk. Ezen a napon vendégül láttuk az eperjesi óvodásokat is. Egész nap szólt a zene, zsongott az óvoda, játék, móka, kacagás töltötte be óvodánk udvarát.

 

 

Szentes, 2007. 05. 31.

.