Városi Damó Gyermeknap

 

 

 

Májusban nemcsak a gyermekek ünneplik meg anyukájukat, hanem Őket is megünneplik a felnőttek, mert ebben a hónapban van egy nap, amely a világ valamennyi gyermekének ünnepnapja. Úgy hívják: Gyermeknap!

A Nemzetközi Gyermeknapot a világ több országában ünneplik. Hasonló rendezvényeket már korábban is rendeztek: ilyen volt a gyermekhét, amelyet először 1931 májusában tartottak meg, elsősorban jótékonysági céllal.

 

 

 

A Damjanich János Tagiskola tantestülete és szülői munkaközössége már tizenkét esztendeje szervezi meg a DAMÓ gyermeknapot, mely egyben a Városi Gyermeknap is.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Reggel 9 órakor a Damjanich utcai óvodások fellépése nyitotta meg az egész napos mulatságot. A megnyitó után azonnal kezdetét vette a Foci Kupa a kézilabda pályán.

A "sláger" programok közé tartoztak a kézműves foglalkozások, melyek során a türelmesebbjei akár gyertyát is mártogathattak. Lehetett rajzolni, ragasztani, üvegfestést készíteni és tűzoltó autókat mustrálni.

A Városi Damó Gyermeknapon adták át az ifjúsági díjakat, melyek között ott volt az ifjúsági polgármester kinevezése is.

 

 

 

A nap sztárvendégei ugyan a gyerekek voltak, de ezt a titulust kapta még LOLA akit a Barátok közt tv-sorozatban is láthattunk és a fiatal hölgy számos slágere hallható a rádiók slágerlistáján.






























































































Húzd az egér nyilát a képekre!

Szentes, 2007. 05. 31.

 

.