Buli volt a Mátyásban

 

 

 

2007. május 26-án, szombaton hajnali fél egykor a szentesi rendőrkapitányság többek között az ÁNTSZ, a Közterület-felügyelet, a Polgárőrség, Vám és Pénzügyőrség és a Munkaügyi Felügyelőség munkatársaival együtt ellenőrzést tartott egy szentesi szórakozóhelyen.

Főként kábítószer fogyasztókat kerestek, de átfogó ellenőrzés alá vetették a sörözőt. A működéssel és működtetéssel mindent rendben találtak, így már csak az ott szórakozók ellenőrzése volt hátra. Közel 200 fiatalt ellenőriztek egyesével, majd a bejáratnál rendőrorvos vizsgálta meg a fiatalokat, hogy fogyasztottak-e kábítószert.

 Az igazoltatások során öt embert állítottak elő. Egy embernél írott CD-ket találtak, három embert kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt állítottak elő, míg egy embert közszeméremsértés miatt jelentettek fel.

 

 

Kellenek-e a hétvégi rendőrségi akciók?

 

Jó tudni, hogy egy számítógépről óránként 1 szavazatot fogad el a szavazógép! Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát csak be kell jelölni a válaszunkat (esetleg rövid kommentárt hozzá) és a KÜLD gombra kattintani!

 

 

Szentes, 2007. 05. 29.

.